Siirry sisältöön

Kotisivujen hinta

Tarvitsetko edulliset kotisivut? Ratkaisu on TONI Verkkosivuratkaisu – ihan kaikista helpoin tapa toteuttaa laadukkaat ja toimivat kotisivut edullisesti. Hinta alkaen 490€.

Kotisivujen suunnittelun ja toteutuksen hinta riippuu esimerkiksi kotisivujen laajuudesta, sisältöjen eri esitystapojen määrästä ja toiminnallisuuksista. Huolellisella suunnittelulla ja toteutuksella voidaan tehdä laadukkaat kotisivut järkihintaan.

Tyypillisesti kotisivujen merkitys yrityksen markkinoinnissa ja myynnissä on suuri. Ne toimivat eräänlaisena digitaalisena käyntikorttina ja ensivaikutelman antajana potentiaalisille asiakkaille. Panostamalla kotisivuihin, panostat liiketoiminnan kasvuun.

TONI Verkkosivuratkaisulla viimeisen päälle laadukkaat kotisivut. Toteutamme kotisivut avaimet käteen -palveluna alk. 490 €.

Kotisivujen laajuus

Mitä enemmän kotisivuilla on eri sivuja ja sisältöä, sitä työläämpää ne on toteuttaa. Tämä nostaa kotisivujen hintaa, ainakin jos sisältöjen toteutus ostetaan palveluna.

  • Selkeä sisältörakenne, eli mistä eri sivuista kotisivu koostuu, auttaa käyttäjää löytämään haluamansa sisällön helposti.
  • Huolellisesti kirjoitetut ja muotoillut tekstit tarjoavat käyttäjälle sujuvasti hänen tarvitsemansa informaation yrityksestä.
  • Kuvat tukevat tekstisisältöä ja tekevät kotisivuista helpommin luettavat ja käytettävät.

Sisältöjen toteuttaminen itse mahdollistaa siis edullisemman hinnan kotisivuille. Tässä on kuitenkin tärkeää muistaa, että käytännössä sisältö ratkaisee kotisivujen toimivuuden. Niihin siis kannattaa satsata kunnolla.

Kotisivujen hinta ja sisältöjen esitystavat

Sisältöjen esittämiseen kotisivuilla voidaan toteuttaa erilaisia tapoja. Sisältöelementtejä voivat olla esimerkiksi kolmen tekstin ja kuvan yhdistelmä tai iso ”hero-kuva”, jonka päällä on otsikko ja painike.

Kotisivujen hinta edullinen.

Kun erilaisia sisältöelementtejä on useampia, pystytään kotisivulle sujuvasti toteuttamaan monenlaisia sivuja. Tavallaan sisältöelementit ovat kuin legopalikoita, joita voi järjestää ja käyttää joustavasti.

Sisältöelementtien suunnittelu ja toteutus kuitenkin kasvattaa työmäärää ja kotisivujen hintaa.

Toiminnallisuudet ja kotisivujen hinta

Tyypillisiä kotisivujen toiminnallisuuksia ovat esimerkiksi erilaiset lomakkeet, laskurit ja hakutoiminnallisuudet. Kun toiminnallisuudet suunnitellaan ja toteutetaan, työmäärä kasvaa.

Kotisivut voidaan toteuttaa niin, että ensin tehdään vain välttämättömät toiminnallisuudet. Julkaisun jälkeen kotisivuja voidaan tarpeen mukaan jatkokehittää ja tehdä uusia toiminnallisuuksia.

Sisältöjen ylläpito

Tavallaan kotisivut eivät ole koskaan valmiit. Ne kun toimivat parhaiten, jos sisältöjä päivitetään säännöllisesti.

Sisältöjen ylläpitäminen voi olla kallista, jos se täytyy ostaa palveluna. Parempi vaihtoehto on, että kotisivuille toteutetaan sisältöjen ylläpitoon tarkoitettu helppokäyttöinen sisällönhallintatyökalu.

Työkalun avulla kuka tahansa voi muokata sivujen sisältöjä, tehdä uusia sivuja ja poistaa turhia. Tähän sopii hyvin esimerkiksi WordPress, joka on maailman suosituin kotisivujen sisällönhallintatyökalu.

Miten kotisivut tehdään?

Kaikkein tärkeintä on selvittää, mitä kohderyhmiä kotisivujen on tarkoitus palvella ja mitkä ovat kotisivujen tärkeimmät tarkoitukset. Kun nämä ovat tiedossa, kotisivujen suunnittelun ja toteutuksen työvaiheet ovat karkeasti kuvattuna seuraavat

Sisältörakenne ja sisältö

Suunnitellaan kotisivujen sisältörakenne, eli mistä eri sivuista kotisivu koostuu, ja tehdään kotisivujen sisällöt, kuten tekstit ja kuvat.

Käyttöliittymä ja visuaalinen ilme

Suunnitellaan miten kotisivut toimivat ja miltä ne näyttävät. Tässä huomioidaan eri päätelaitteet, kuten älypuhelimet ja tietokoneet.

Tekninen suunnittelu ja toteutus

Tehdään kotisivujen ohjelmointi, eli koodaus, ja asennetaan kotisivut palvelimelle käyttöä varten.

Testaus ja julkaisu

Testataan kotisivujen toimivuus eri päätelaitteilla, kuten älypuhelimet ja tietokoneet, ja julkaistaan kotisivut.

Ylläpito ja jatkokehitys

Huolehditaan kotisivujen jatkuvasta toiminnasta ja tietoturvasta. Tehdään tarpeen mukaan kotisivujen jatkokehitystä, eli esimerkiksi toteutetaan uusia toiminnallisuuksia.

Kotisivut voi toteuttaa itse käyttämällä valmiita työkaluja tai koodaamalla. Helpompi ja tehokkaampi vaihtoehto on tehdä kotisivut yhteistyössä ammattilaisten kanssa.

Haasteena voi kuitenkin olla kotisivujen hinta. Ratkaisu on TONI Verkkosivuratkaisu, jolla saat laadukkaat kotisivut helposti, nopeasti ja järkihintaan.

Kotisivujen hinta alk. 490€

TONI Verkkosivuratkaisu on ihan kaikista helpoin ja edullisin tapa toteuttaa laadukas ja toimiva kotisivu.

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivusi avaimet käteen -palveluna. Vastaamme myös kotisivun palvelimesta ja ylläpidosta.

  • Nopea ja vaivaton
  • Visuaalisesti tyylikäs
  • Helposti ylläpidettävä
  • Hakukoneoptimoitu ja tietoturvallinen
  • Järkihintainen

TONI Verkkosivuratkaisun toteuttaa Into-Digital Oy

Vuonna 2002 perustettu Into-Digital on yksi Suomen johtavista verkkosivustojen suunnittelijoista ja toteuttajista.

Yritys työllistää Helsingissä ja Jyväskylässä 25 vakituista työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli noin 2,1 miljoonaa euroa.

TONI Verkkosivuratkaisu on Into-Digitalin palvelu erityisesti pienemmille yrityksille, jotka tarvitsevat laadukkaan ja toimivan verkkosivuston järkihintaan.