Siirry sisältöön

Valitse tarpeeseesi sopiva TONI verkkosivuratkaisu

TONI verkkosivuratkaisuun kuuluu verkkosivun suunnittelu ja toteutus ”avaimet käteen” -palveluna. Vastaamme verkkosivustasi sisällön suunnittelusta jatkuvaan ylläpitoon asti.

Peruspaketti

Sivujen määrä max.
noin 6 kpl
Lisätietoja

Verkkosivuston sivujen määrä

Verkkosivusto koostuu yhdestä tai useammasta sivusta. Sivujen määrä vaikuttaa työmäärään etenkin verkkosivuston sisällön suunnittelun ja toteutuksen osalta.

Käyttöliittymä ja visuaalinen ilme
Lisätietoja

Käyttöliittymä ja visuaalinen ilme

Verkkosivun käyttöliittymä ja visuaalinen ilme määrittävät, miten verkkosivua käytetään ja miltä se näyttää. Näiden suunnittelu meidän toimestamme kuuluu TONI verkkosivuratkaisuun.

Visuaalinen suunnittelu tehdään olemassa olevan ilmeenne pohjalta. Verkkosivu siis lähtökohtaisesti näyttää ainakin pääpiirteissään samalta kuin miltä muutoinkin näytätte. Mutta todennäköisesti paremmalta 😊.

Verkkosivun käyttöliittymä on responsiivinen, eli verkkosivu mukautuu sujuvasti käytettäväksi eri päätelaitteilla, kuten erilaiset älypuhelimet ja tietokoneet.

Verkkotunnus (domain)
Lisätietoja

Verkkotunnus

TONI verkkosivuratkaisuun kuuluu suomalainen .fi-päätteinen verkkotunnus tai sinun jo aiemmin varaamasi verkkotunnuksen käyttöönotto uudella verkkosivullasi.

Verkkotunnus (”domain”) on verkkosivun osoite internetissä. Kun verkkotunnuksen kirjoittaa selaimeen (esim. Google Chrome), pääsee verkkotunnuksen mukaiselle verkkosivulle. Esimerkiksi tämän verkkosivumme verkkotunnus on verkkosivuratkaisu.fi.

Palvelin
Lisätietoja

Palvelin

Projektissa palvelin hankitaan meidän toimestamme. Sinun ei siis tarvitse huolehtia teknisistä kysymyksistä myöskään palvelimen osalta.

Verkkosivun toteuttamiseen ja käyttämiseen tarvitaan palvelin. Kun verkkosivun osoite kirjoitetaan selaimeen (esim. Google Chrome), pyyntö lähetetään palvelimelle, joka toimittaa sivun tiedot takaisin selaimelle. Palvelin on siis tavallaan varastotila, jossa verkkosivu on.

Hakukoneoptimoitu
Lisätietoja

Hakuneoptimointi

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) tarkoittaa kaikkia niitä toimenpiteitä, joilla parannetaan verkkosivujen sisällön löytymistä hakukoneilla.

  • Verkkosivun sisältörakenne ja sisältö
  • Tekninen hakukoneoptimointi
  • Linkkisuosion kasvattaminen

TONI verkkosivuratkaisu on hakukoneoptimoitu ja uusi verkkosivusi löytyy hakukoneista.

Kävijäliikenteen seuranta (analytiikka)
Lisätietoja

 Kävijäliikenteen seuranta (analytiikka)

TONI verkkosivuratkaisuun kuuluu Google Analytics 4 -analytiikkatyökalun asennus ja käyttöönotto.

Analytiikkatyökalu kertoo esimerkiksi sen, kuinka paljon verkkosivullasi on kävijöitä, millä eri sivuilla he vierailevat ja miten he tulivat sivullesi.

Kun tiedetään mitä ihmiset verkkosivullasi tekevät, pystytään tehokkaammin kehittämään verkkosivua ja hyödyntämään verkkosivua koko toimintasi kehittämisessä.

Videoiden käyttäminen
Lisätietoja

Videoiden käyttäminen

TONI verkkosivuratkaisussa voit käyttää verkkosivullasi myös videoita. Sujuvin tapa tähän on videoiden lataaminen esimerkiksi YouTube- tai Vimeo-videosoittimeen, josta ne tuodaan näytettäväksi verkkosivullasi.

Toimii älypuhelimella
Lisätietoja

Verkkosivusi toimii sujuvasti myös älypuhelimilla

TONI verkkosivuratkaisulla toteutetut verkkosivut toimivat sujuvasti myös älypuhelimilla. Toteutustapa on responsiivinen, eli verkkosivu mukautuu eri päätelaitteilla käytettäväksi.

Tämä on tärkeää, koska monia verkkosivuja käytetään jopa enemmän älypuhelimella kuin tietokoneella. Tiedon eri päätelaittteilla tapahtuvan käytön määrästä saamme analytiikkatyökalusta, joka sekin kuuluu TONI verkkosivuratkaisuun.

Yhteyden­ottolomake
Lisätietoja

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomakkeella ihminen voi verkkosivullasi kätevästi jättää sinulle yhteydenottopyynnön 24/7.

Lomakkeella pyydettävät tiedot päätetään yhdessä sinun kanssasi. Niitä voivat olla esimerkiksi yhteydenoton lähettäjän nimi, yritys, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Lomakkeella lähetetyt yhteydenotot välitetään sähköpostiisi. Lisäksi ne tallennetaan verkkosivun WordPress-sisällönhallintatyökaluun. Sama lomake soveltuu myös esimerkiksi tarjouspyyntöjen lähettämiseen.

Yhteydenottolomake kuuluu vakiona M- ja L-pakettiimme. S-pakettiin voit halutessasi ostaa lomakkeen lisämaksua vastaan (300 €).

Blogi tai ajankohtaiset artikkelit
Lisätietoja

Blogi tai ajankohtaiset artikkelit

Tavallisten sivujen lisäksi, verkkosivulla voi olla blogi tai ajankohtaisia artikkeleita. Näitä varten TONI verkkosivuratkaisuun toteutetaan artikkelien listaus ja yksittäisten artikkelien sivut.

Blogin ja ajankohtaisten artikkelien sisällöt toteutetaan WordPress-sisällönhallintatyökalulla. Näille sisällöille ominaista on, että niitä julkaistaan verkkosivun omistajan toimesta säännöllisesti verkkosivun julkaisun jälkeen.

Sisällönhallintatyökalu WordPress
Lisätietoja

Sisällönhallintatyökalu WordPress

Verkkosivusi sisältöjen toteutus ja hallinta tehdään WordPress-sisällönhallintatyökalulla. WordPress on maailman suosituin verkkosivujen sisällönhallintatyökalu ja sen käyttäminen on helppoa ja nopeaa.

Me toteutamme ensin verkkosivusi sisällöt WordPress-sisällönhallintatyökalua käyttäen. Tämän jälkeen voit myös itse muokata ja kehittää sisältöjä, eli esimerkiksi kirjoittaa uusia tekstejä tai muokata vanhoja, tehdä uusia sivuja tai poistaa sivuja.

Jatkuva ylläpito ja tietoturva
Lisätietoja

Jatkuva ylläpito ja tietoturva

TONI verkkosivuratkaisun kuukausimaksuun kuuluu verkkosivusi palvelin ja verkkotunnus sekä jatkuva tekninen ylläpito ja tietoturva.

Teemme säännöllisesti WordPress-sisällönhallintatyökalun päivitykset ja tietoturvaan liittyvät tekniset toimenpiteet. Verkkosivusi siis takuulla toimii ja on tietoturvallinen.

Tämä kuukausittainen ylläpito on edellytys sille, että verkkosivu on varmasti tietoturvallinen ja toimii asianmukaisesti.

Hinta

490€ (alv. 0%)

Lisätietoja

Tyylikäs ja toimiva verkkosivu järkihintaan

TONI verkkosivuratkaisu on tarkoitettu erityisesti pienemmille yrityksille ja muille toimijoille, jotka tarvitsevat laadukkaan ja toimivan verkkosivun järkihintaan.

 

Miksi TONI Verkkosivuratkaisu?

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivustosi alusta loppuun. Vastaamme myös verkkosivuston ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

  • Nopea ja vaivaton
  • Visuaalisesti tyylikäs
  • Helposti ylläpidettävä
  • Teknisesti laadukas ja tietoturvallinen
  • Hakukoneoptimoitu

Tutustu TONI Verkkosivuihin

Katso kaikki

10.05.2023

TONI-tarina

Norron Kalatassu

20.04.2023

TONI-tarina

Atao

3.04.2023

TONI-tarina

Ikkunanpuhdistusliike Kaleva