TONI-tarina

Marika Hannulan psykoterapiapalvelut

Psykoterapiapalvelut-marikahannula tarjoaa psykoanalyyttista yksilöpsykoterapiaa aikuisille ja nuorille. Marika tarvitsi itselleen verkkosivun, jotta hän kykenee esittämään tietoa itsestään, tarjoamistaan palveluista, sekä vapaista ajoista myös verkossa. Myös yhteydenoton mahdollistaminen ja sijaintitiedot ovat tärkeä esittää omilla verkkosivuilla.

Verkkosivut vauhdilla

Kun Marika otti meihin yhteyttä, verkkosivun julkaisulle asetettiin kiireellinen aikataulu – livenä piti olla viikon sisällä. Vielä saman päivän aikana suunnittelimme verkkosivun eri sisällönesitystavat, sekä visuaalisen ilmeen ja käyttöliittymän. Kun ilme saatiin lyötyä lukkoon, sivusto päästiin teknisesti koostamaan. Verkkosivu julkaistiin lopulta neljä päivää yhteydenoton jälkeen.

Toteutimme verkkosivun TONI-verkkosivuratkaisulla:

  • Käyttöliittymä ja visuaalinen ilme
  • Tekninen suunnittelu ja toteutus
  • Palvelin ja verkkotunnus
  • Tietoturva

Sisällönhallinta

Verkkosivun sisällönhallintatyökalut rakennettiin WordPressin Gutenberg-editorin päälle. Niin sanottu WYSIWYG-editori (what you see is what you get) tarjoaa sisällöntuottajalle erittäin helppokäyttöiset, monipuoliset ja visuaaliset työkalut sisällön päivittämiseen. Asiakas kykenee siis jatkossa itse ylläpitämään kaikkia verkkosivun sisältöjä.

25.1.2024

Jaa artikkeli:

25.01.2024

TONI-tarina

Psykoterapiapalveluiden verkkosivusto

25.01.2024

TONI-tarina

Kalawursti – Suomalainen menestysresepti

10.05.2023

TONI-tarina

Kalatassu – Suomalainen menestysresepti