Siirry sisältöön

Työvaiheet

TONI verkkosivuratkaisu on kaikista helpoin tapa toteuttaa verkkosivu. Vastaamme avaimet käteen -palveluna kaikista työvaiheista suunnittelusta toteutukseen ja verkkosivun jatkuvaan ylläpitoon.

Projektin kesto on noin 2 viikkoa ja se koostuu seuraavassa kuvattavista työvaiheista. Sinun (ja kollegoittesi) osallistuminen on tärkeää aloituspalaverissa ja verkkosivun julkaisua edeltävässä käyttökoulutuksessa.

1. Aloituspalaveri

Aloituspalaverissa tutustumme toisiimme ja käymme läpi verkkosivua koskevat tavoitteesi ja toiveesi.

Ennen aloituspalaveria toimitamme sinulle listan materiaalista, joka tarvitaan verkkosivun tekemiseen. Jos jotain puuttuu, autamme ratkaisemaan asian.

2. Sisältörakenne

Suunnittelemme verkkosivuston sisältörakenteen, eli mistä eri sivuista verkkosivusto koostuu.

3. Tekstit ja kuvat

Kirjoitamme verkkosivuston tekstit ja valitsemme kuvat. Materiaalina käytämme esimerkiksi nykyistä verkkosivustoanne, esitteitänne ja presentaatioitanne.

4. Käyttöliittymä ja visuaalinen ilme

Suunnittelemme verkkosivusi käyttöliittymän ja piirrämme visuaalisen ilmeen, eli miten verkkosivua käytetään ja miltä se näyttää.

Visuaalinen ilme perustuu graafiseen ohjeistoonne tai vastaavaan materiaaliinne. Jos materiaalia puuttuu, autamme ratkaisemaan asian.

Viimeistelemme ilmeen kommenttiesi pohjalta.

5. Tekninen toteutus ja testaus

Teemme verkkosivun teknisen toteutuksen, eli koodaamme verkkosivun ja testaamme sen toimivuuden. TONI Verkkosivu on tietoturvallinen ja teknisesti hakukoneoptimoitu.

6. Sisällönhallintatyökalu

Toteutamme verkkosivulle WordPress-työkalun sisältöjenhallintaan, jotta voitte myös itse helposti muokata ja päivittää sisältöjä.

7. Analytiikkatyökalun asennus ja käyttöönotto

Asennamme verkkosivulle Google Analytics 4 -analytiikkatyökalun sivun käytön tilastojen seurantaan. Analytiikka kertoo, miten ja kuinka paljon verkkosivua käytetään.

8. Palvelin ja verkkotunnus

Otamme verkkosivulle käyttöön palvelimen ja .fi-verkkotunnuksen. Sinun ei tarvitse huolehtia näistäkään teknisistä yksityiskohdista.

9. Sisällönhallintatyökalun käyttökoulutus

Koulutamme tiiminne tekemään päivityksiä verkkosivulle WordPress-sisällönhallintatyökalulla.

10. Jatkuva ylläpito ja tietoturva

Huolehdimme verkkosivun jatkuvasta ylläpidosta ja tietoturvasta. Kuukausittain tehtävä ylläpitotyö on edellytys sille, että verkkosivu on varmasti tietoturvallinen ja toimii asianmukaisesti. TONI verkkosivuratkaisun kuukausimaksuun kuuluu lisäksi verkkosivun palvelin ja verkkotunnus.

Vastaamme myös projektin suunnittelusta ja johtamisesta alusta loppuun. Verkkosivun julkaisun jälkeen Huolenpitopalvelumme on tarpeen mukaan avuksi, jos tarvitsette verkkosivulle isompia päivityksiä tai muutoksia.

Miksi TONI verkkosivuratkaisu?

TONI on kaikista helpoin tapa saada toimiva ja tyylikäs verkkosivu.

  • Nopea ja vaivaton
  • Visuaalisesti tyylikäs
  • Helposti ylläpidettävä
  • Järkevä hinta

Tutustu TONI-verkkosivuihin

Katso kaikki

25.01.2024

TONI-tarina

Psykoterapiapalveluiden verkkosivusto

25.01.2024

TONI-tarina

Kalawursti – Suomalainen menestysresepti

10.05.2023

TONI-tarina

Kalatassu – Suomalainen menestysresepti