Siirry sisältöön

WordPress kotisivut yritykselle

Kotisivut ovat yrityksen tärkein markkinoinnin ja myynnin työkalu. Lue miten WordPress kotisivut yritykselle tehdään ja mitä se maksaa.

WordPress on maailman suosituin kotisivujen sisällönhallintatyökalu (CMS). Sitä käyttämällä kotisivujen toteuttaminen yritykselle ja sisältöjen päivittäminen on helppoa ja nopeaa.

Kotisivujen merkitys yrityksen markkinoinnissa ja myynnissä on tyypillisesti suuri. Potentiaaliset asiakkaat muodostavat ensivaikutelmansa yrityksestä sivujen perusteella ja saavat tarvitsemiaan lisätietoja sivuilta. Panostamalla kotisivuihin, panostat liiketoiminnan kasvuun.

TONI Verkkosivuratkaisulla viimeisen päälle laadukkaat WordPress kotisivut yritykselle. Toteutamme kotisivut avaimet käteen -palveluna alk. 490€.

Selkeät ja toimivat kotisivut auttavat luomaan ammattimaisen kuvan yrityksestä sekä herättämään luottamusta. Ne tarjoavat yritykselle mahdollisuuden esitellä sen tuotteita ja palveluita yksityiskohtaisesti, antaa asiakkaille tärkeitä tietoja, kuten yhteystiedot ja aukioloajat, sekä ohjata heitä ottamaan yhteyttä tai tekemään ostoksia.

Mikä on WordPress ja miksi se on hyvä työkalu?

WordPress on maksuton avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (CMS), joka on suunniteltu helpottamaan kotisivujen luomista ja hallintaa. Se tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, joka ei välttämättä vaadi ohjelmointitaitoja.

 • Helppo asentaa ja käyttää, mikä tekee siitä sopivan sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille.
 • Tarjoaa laajan valikoiman teemoja ja lisäosia, joiden avulla kotisivun ulkoasun ja toiminnallisuudet voi räätälöidä.
 • Hakukoneystävällinen, mikä tarkoittaa, että kotisivu on helpompi saada löytymään hakukoneissa.
 • Suuri ja aktiivinen käyttäjäyhteisö. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät saavat tarvittaessa helposti neuvoja ja apua.
 • Avoimeen lähdekoodiin perustuva, eli käyttäminen on maksutonta (ei lisenssimaksuja).

Sisältö ratkaisee kotisivujen toimivuuden

Sisällön merkitys toimivien WordPress kotisivujen toteutuksessa on erityisen suuri:

 • Selkeä sisältörakenne, eli mistä eri sivuista kotisivut koostuvat, auttaa käyttäjää löytämään haluamansa sisällön helposti.
 • Huolellisesti kirjoitetut ja muotoillut tekstit tarjoavat käyttäjälle sujuvasti hänen tarvitsemansa informaation yrityksestä.
 • Kuvat tukevat tekstisisältöä ja tekevät kotisivuista helpommin luettavat ja käytettävät.

WordPress-sisällönhallintatyökalun avulla kuka tahansa voi itse muokata kotisivujen sisältöjä, tehdä uusia sivuja ja poistaa turhia sivuja.

Laadukkaat WordPress kotisivut löytyvät hyvin hakukoneista

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) tarkoittaa kaikkia niitä toimenpiteitä, joilla parannetaan kotisivujen sisällön löytymistä hakukoneilla. Näihin toimenpiteisiin kuuluvat karkeasti kuvattuna seuraavat:

 • kotisivujen sisältörakenne ja sisältö
 • tekninen hakukoneoptimointi
 • linkkisuosion kasvattaminen.

Hyvä hakukoneoptimointi siis auttaa kotisivuja näkymään korkeammalla hakutuloksissa ja parantaa yrityksen näkyvyyttä potentiaalisten asiakkaiden löytämiseksi. WordPress on hyvä työkalu myös hakukoneoptimoinnin näkökulmasta.

WordPress kotisivut yritykselle helposti ja järkihintaan.

Miten WordPress kotisivut yritykselle tehdään?

Kaikkein tärkeintä on selvittää, mitä kohderyhmiä kotisivujen on tarkoitus palvella ja mitkä ovat kotisivujen tärkeimmät tarkoitukset. Kun nämä ovat tiedossa, kotisivujen suunnittelun ja toteutuksen työvaiheet ovat karkeasti kuvattuna seuraavat:

Sisältörakenne ja sisältö

Suunnitellaan kotisivujen sisältörakenne, eli mistä eri sivuista kotisivu koostuu, ja tehdään kotisivujen sisällöt, kuten tekstit ja kuvat.

Käyttöliittymä ja visuaalinen ilme

Suunnitellaan miten kotisivut toimivat ja miltä ne näyttävät. Tässä huomioidaan eri päätelaitteet, kuten älypuhelimet ja tietokoneet.

Tekninen suunnittelu ja toteutus

Tehdään kotisivujen ohjelmointi, eli koodaus, ja asennetaan kotisivut palvelimelle käyttöä varten.

Testaus ja julkaisu

Testataan kotisivujen toimivuus eri päätelaitteilla, kuten älypuhelimet ja tietokoneet, ja julkaistaan kotisivut.

Ylläpito ja jatkokehitys

Huolehditaan kotisivujen jatkuvasta toiminnasta ja tietoturvasta. Tehdään tarpeen mukaan kotisivujen jatkokehitystä, eli esimerkiksi toteutetaan uusia toiminnallisuuksia.

WordPress-kotisivut voi toteuttaa itse käyttämällä WordPressin valmiita teemoja tai koodaamalla. Helpompi ja tehokkaampi vaihtoehto on tehdä kotisivut yhteistyössä ammattilaisten kanssa.

Haasteena voi kuitenkin olla kotisivujen hinta. Ratkaisu on TONI Verkkosivuratkaisu, jolla saat laadukkaat WordPress kotisivut yritykselle helposti, nopeasti ja järkihintaan.

WordPress kotisivut yritykselle alk. 490€

TONI Verkkosivuratkaisu on ihan kaikista helpoin tapa toteuttaa laadukkaat ja toimivat kotisivut.

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi kotisivut avaimet käteen -palveluna. Vastaamme myös kotisivujen palvelimesta ja ylläpidosta.

 • Nopea ja vaivaton
 • Visuaalisesti tyylikäs
 • Helposti ylläpidettävä
 • Hakukoneoptimoitu ja tietoturvallinen
 • Järkihintainen

TONI Verkkosivuratkaisun toteuttaa Into-Digital Oy

Vuonna 2002 perustettu Into-Digital on yksi Suomen johtavista verkkosivustojen suunnittelijoista ja toteuttajista.

Yritys työllistää Helsingissä ja Jyväskylässä 25 vakituista työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli noin 2,1 miljoonaa euroa.

TONI Verkkosivuratkaisu on Into-Digitalin palvelu erityisesti pienemmille yrityksille, jotka tarvitsevat laadukkaan ja toimivan verkkosivuston järkihintaan.