Siirry sisältöön

Kotisivut edullisesti

Tarvitsetko edulliset kotisivut? Ratkaisu on TONI Verkkosivuratkaisu – ihan kaikista helpoin tapa toteuttaa laadukkaat ja toimivat kotisivut edullisesti. Hinta alkaen 490€.

Kotisivujen suunnittelun ja toteutuksen hinta riippuu esimerkiksi kotisivujen laajuudesta, sisältöjen eri esitystapojen määrästä ja toiminnallisuuksista. Huolellisella suunnittelulla ja toteutuksella voidaan tehdä laadukkaat kotisivut halvalla.

Tyypillisesti kotisivujen merkitys yrityksen markkinoinnissa ja myynnissä on suuri. Ne toimivat eräänlaisena digitaalisena käyntikorttina ja ensivaikutelman antajana potentiaalisille asiakkaille. Panostamalla kotisivuihin, panostat liiketoiminnan kasvuun.

TONI Verkkosivuratkaisulla viimeisen päälle laadukkaat kotisivut edullisesti. Toteutamme kotisivut avaimet käteen -palveluna alk. 490€.

Mikä vaikuttaa kotisivujen hintaan?

  • Kotisivujen laajuus: Mitä enemmän kotisivuilla on eri sivuja ja sisältöä, sitä työläämpää ne on toteuttaa. Tämä nostaa kotisivujen hintaa, ainakin jos sisältöjen toteutus ostetaan palveluna.
  • Toiminnallisuudet: Tyypillisiä kotisivujen toiminnallisuuksia ovat esimerkiksi erilaiset lomakkeet, laskurit ja hakutoiminnallisuudet. Kun toiminnallisuudet suunnitellaan ja toteutetaan, työmäärä kasvaa.
  • Sisältöjen esitystavat: Sisältöjen esittämiseen kotisivuilla voidaan toteuttaa erilaisia tapoja. Määrä vaikuttaa työmäärään ja hintaan.
  • Sisältöjen ylläpito: Kotisivut toimivat parhaiten, jos sisältöjä päivitetään säännöllisesti. Sisältöjen ylläpitäminen voi kuitenkin olla kallista, jos se täytyy ostaa palveluna. Siksi halvoille kotisivuille tarvitaan helppokäyttöinen sisällönhallintatyökalu.
Kotisivut edullisesti.

Miten edulliset kotisivut tehdään?

Kaikkein tärkeintä on selvittää, mitä kohderyhmiä kotisivujen on tarkoitus palvella ja mitkä ovat kotisivujen tärkeimmät tarkoitukset. Tämä ei maksa paljoa, mutta vaatii paneutumista.

Kun nämä perusasiat on selvitetty, kotisivujen suunnittelun ja toteutuksen työvaiheet ovat karkeasti kuvattuna seuraavat:

Sisältörakenne ja sisältö

Suunnitellaan kotisivujen sisältörakenne, eli mistä eri sivuista kotisivu koostuu, ja tehdään kotisivujen sisällöt, kuten tekstit ja kuvat.

Käyttöliittymä ja visuaalinen ilme

Suunnitellaan miten kotisivut toimivat ja miltä ne näyttävät. Tässä huomioidaan eri päätelaitteet, kuten älypuhelimet ja tietokoneet.

Tekninen suunnittelu ja toteutus

Tehdään kotisivujen ohjelmointi, eli koodaus, ja asennetaan kotisivut palvelimelle käyttöä varten.

Testaus ja julkaisu

Testataan kotisivujen toimivuus eri päätelaitteilla, kuten älypuhelimet ja tietokoneet, ja julkaistaan kotisivut.

Ylläpito ja jatkokehitys

Huolehditaan kotisivujen jatkuvasta toiminnasta ja tietoturvasta. Tehdään tarpeen mukaan kotisivujen jatkokehitystä, eli esimerkiksi toteutetaan uusia toiminnallisuuksia.

Kotisivut voi toteuttaa käyttämällä valmiita työkaluja tai koodaamalla sivut itse. Helpompi, ja todennäköisesti myös toimivampi, vaihtoehto on kotisivujen toteuttaminen yhdessä ammattilaisten kanssa.

Mutta voiko ammattilaisten toteuttama kotisivu olla halpa. Kyllä voi! Ratkaisu on TONI Verkkosivuratkaisu, jolla saat laadukkaat kotisivut helposti, nopeasti ja järkihintaan.

Kotisivut edullisesti alkaen 490€

TONI Verkkosivuratkaisu on ihan kaikista helpoin tapa toteuttaa laadukkaat ja toimivat kotisivut edullisesti.

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivusi avaimet käteen -palveluna. Vastaamme myös kotisivun palvelimesta ja ylläpidosta.

  • Nopea ja vaivaton
  • Visuaalisesti tyylikäs
  • Helposti ylläpidettävä
  • Hakukoneoptimoitu ja tietoturvallinen
  • Järkihintainen

TONI Verkkosivuratkaisun toteuttaa Into-Digital Oy

Vuonna 2002 perustettu Into-Digital on yksi Suomen johtavista verkkosivustojen suunnittelijoista ja toteuttajista.

Yritys työllistää Helsingissä ja Jyväskylässä 25 vakituista työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli noin 2,1 miljoonaa euroa.

TONI Verkkosivuratkaisu on Into-Digitalin palvelu erityisesti pienemmille yrityksille, jotka tarvitsevat laadukkaan ja toimivan verkkosivuston järkihintaan.