Siirry sisältöön

Nettisivut edullisesti

Tarvitsetko nettisivut edullisesti? Ratkaisu on TONI Verkkosivuratkaisu – ihan kaikista helpoin tapa toteuttaa laadukkaat, toimivat ja edulliset nettisivut. Hinta alkaen 490 €.

Nettisivujen suunnittelun ja toteutuksen hinta riippuu esimerkiksi nettisivujen laajuudesta, sisältöjen eri esitystapojen määrästä ja toiminnallisuuksista. Huolellisella suunnittelulla ja toteutuksella voidaan tehdä laadukkaat nettisivut edullisesti.

Tyypillisesti nettisivujen merkitys markkinoinnissa ja myynnissä on suuri. Ne toimivat eräänlaisena digitaalisena käyntikorttina ja ensivaikutelman antajana potentiaalisille asiakkaille. Panostamalla nettisivuihin, panostat liiketoiminnan kasvuun.

TONI Verkkosivuratkaisulla viimeisen päälle laadukkaat nettisivut edullisesti. Toteutamme nettisivut avaimet käteen -palveluna alk. 490 €.

Mikä vaikuttaa nettisivujen hintaan?

  • Nettisivujen laajuus: Mitä enemmän nettisivuilla on eri sivuja ja sisältöä, sitä työläämpää ne on toteuttaa. Tämä nostaa nettisivujen hintaa, ainakin jos sisältöjen toteutus ostetaan palveluna.
  • Toiminnallisuudet: Tyypillisiä nettisivujen toiminnallisuuksia ovat esimerkiksi erilaiset lomakkeet, laskurit ja hakutoiminnallisuudet. Kun toiminnallisuudet suunnitellaan ja toteutetaan, työmäärä kasvaa.
  • Sisältöjen esitystavat: Sisältöjen esittämiseen nettisivuilla voidaan toteuttaa erilaisia tapoja. Määrä vaikuttaa työmäärään ja hintaan.
  • Sisältöjen ylläpito: Nettisivut toimivat parhaiten, jos sisältöjä päivitetään säännöllisesti. Sisältöjen ylläpitäminen voi kuitenkin olla kallista, jos se täytyy ostaa palveluna. Siksi edullisille nettisivuille tarvitaan helppokäyttöinen sisällönhallintatyökalu.
Nettisivut edullisesti.

Miten tehdään nettisivut edullisesti?

Kaikkein tärkeintä on selvittää, mitä kohderyhmiä nettisivujen on tarkoitus palvella ja mitkä ovat nettisivujen tärkeimmät tarkoitukset. Tämä ei maksa paljoa, mutta vaatii paneutumista.

Kun nämä perusasiat on selvitetty, nettisivujen suunnittelun ja toteutuksen työvaiheet ovat karkeasti kuvattuna seuraavat:

Sisältörakenne ja sisältö

Suunnitellaan nettisivujen sisältörakenne, eli mistä eri sivuista nettisivu koostuu, ja tehdään nettisivujen sisällöt, kuten tekstit ja kuvat.

Käyttöliittymä ja visuaalinen ilme

Suunnitellaan miten nettisivut toimivat ja miltä ne näyttävät. Tässä huomioidaan eri päätelaitteet, kuten älypuhelimet ja tietokoneet.

Tekninen suunnittelu ja toteutus

Tehdään nettisivujen ohjelmointi, eli koodaus, ja asennetaan nettisivut palvelimelle käyttöä varten.

Testaus ja julkaisu

Testataan nettisivujen toimivuus eri päätelaitteilla, kuten älypuhelimet ja tietokoneet, ja julkaistaan nettisivut.

Ylläpito ja jatkokehitys

Huolehditaan nettisivujen jatkuvasta toiminnasta ja tietoturvasta. Tehdään tarpeen mukaan nettisivujen jatkokehitystä, eli esimerkiksi toteutetaan uusia toiminnallisuuksia.

Nettisivut voi toteuttaa edullisesti käyttämällä valmiita työkaluja tai koodaamalla sivut itse. Helpompi, ja todennäköisesti myös toimivampi, vaihtoehto on nettisivujen toteuttaminen yhdessä ammattilaisten kanssa.

Mutta voiko ammattilaisten toteuttama nettisivu olla edullinen. Kyllä voi! Ratkaisu on TONI Verkkosivuratkaisu, jolla saat laadukkaat nettisivut helposti, nopeasti ja järkihintaan.

Nettisivut edullisesti – hinta alkaen 490€

TONI Verkkosivuratkaisu on ihan kaikista helpoin tapa toteuttaa laadukkaat ja toimivat nettisivut edullisesti.

Suunnittelemme ja toteutamme nettisivusi avaimet käteen -palveluna. Vastaamme myös nettisivujen palvelimesta ja ylläpidosta.

  • Nopea ja vaivaton
  • Visuaalisesti tyylikäs
  • Helposti ylläpidettävä
  • Hakukoneoptimoitu ja tietoturvallinen
  • Järkihintainen

TONI Verkkosivuratkaisun toteuttaa Into-Digital Oy

Vuonna 2002 perustettu Into-Digital on yksi Suomen johtavista nettisivujen suunnittelijoista ja toteuttajista.

Yritys työllistää Helsingissä ja Jyväskylässä 25 vakituista työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli noin 2,1 miljoonaa euroa.

TONI Verkkosivuratkaisu on Into-Digitalin palvelu erityisesti pienemmille yrityksille, jotka tarvitsevat laadukkaan ja toimivan nettisivun järkihintaan.