Siirry sisältöön

Verkkosivut edullisesti

Tarvitsetko verkkosivut edullisesti? Ratkaisu on TONI Verkkosivuratkaisu – ihan kaikista helpoin tapa toteuttaa laadukkaat, toimivat ja edulliset verkkosivut. Hinta alkaen 490 €.

Verkkosivujen suunnittelun ja toteutuksen hinta riippuu esimerkiksi verkkosivujen laajuudesta, sisältöjen eri esitystapojen määrästä ja toiminnallisuuksista. Huolellisella suunnittelulla ja toteutuksella voidaan tehdä laadukkaat verkkosivut edullisesti.

Tyypillisesti verkkosivujen merkitys markkinoinnissa ja myynnissä on suuri. Ne toimivat eräänlaisena digitaalisena käyntikorttina ja ensivaikutelman antajana potentiaalisille asiakkaille. Panostamalla verkkosivuihin, panostat liiketoiminnan kasvuun.

TONI Verkkosivuratkaisulla viimeisen päälle laadukkaat verkkosivut edullisesti. Toteutamme verkkosivut avaimet käteen -palveluna alk. 490 €.

Mikä vaikuttaa verkkosivujen hintaan?

  • Verkkosivujen laajuus: Mitä enemmän verkkosivuilla on eri sivuja ja sisältöä, sitä työläämpää ne on toteuttaa. Tämä nostaa verkkosivujen hintaa, ainakin jos sisältöjen toteutus ostetaan palveluna.
  • Toiminnallisuudet: Tyypillisiä verkkosivujen toiminnallisuuksia ovat esimerkiksi erilaiset lomakkeet, laskurit ja hakutoiminnallisuudet. Kun toiminnallisuudet suunnitellaan ja toteutetaan, työmäärä kasvaa.
  • Sisältöjen esitystavat: Sisältöjen esittämiseen verkkosivuilla voidaan toteuttaa erilaisia tapoja. Määrä vaikuttaa työmäärään ja hintaan.
  • Sisältöjen ylläpito: Verkkosivut toimivat parhaiten, jos sisältöjä päivitetään säännöllisesti. Sisältöjen ylläpitäminen voi kuitenkin olla kallista, jos se täytyy ostaa palveluna. Siksi edullisille verkkosivuille tarvitaan helppokäyttöinen sisällönhallintatyökalu.
Verkkosivut edullisesti.

Miten tehdään verkkosivut edullisesti?

Kaikkein tärkeintä on selvittää, mitä kohderyhmiä verkkosivujen on tarkoitus palvella ja mitkä ovat verkkosivujen tärkeimmät tarkoitukset. Tämä ei maksa paljoa, mutta vaatii paneutumista.

Kun nämä perusasiat on selvitetty, verkkosivujen suunnittelun ja toteutuksen työvaiheet ovat karkeasti kuvattuna seuraavat:

Sisältörakenne ja sisältö

Suunnitellaan verkkosivujen sisältörakenne, eli mistä eri sivuista verkkosivu koostuu, ja tehdään verkkosivujen sisällöt, kuten tekstit ja kuvat.

Käyttöliittymä ja visuaalinen ilme

Suunnitellaan miten verkkosivut toimivat ja miltä ne näyttävät. Tässä huomioidaan eri päätelaitteet, kuten älypuhelimet ja tietokoneet.

Tekninen suunnittelu ja toteutus

Tehdään verkkosivujen ohjelmointi, eli koodaus, ja asennetaan verkkosivut palvelimelle käyttöä varten.

Testaus ja julkaisu

Testataan verkkosivujen toimivuus eri päätelaitteilla, kuten älypuhelimet ja tietokoneet, ja julkaistaan verkkosivut.

Ylläpito ja jatkokehitys

Huolehditaan verkkosivujen jatkuvasta toiminnasta ja tietoturvasta. Tehdään tarpeen mukaan verkkosivujen jatkokehitystä, eli esimerkiksi toteutetaan uusia toiminnallisuuksia.

Verkkosivut voi toteuttaa edullisesti käyttämällä valmiita työkaluja tai koodaamalla sivut itse. Helpompi, ja todennäköisesti myös toimivampi, vaihtoehto on verkkosivujen toteuttaminen yhdessä ammattilaisten kanssa.

Mutta voiko ammattilaisten toteuttama verkkosivu olla edullinen. Kyllä voi! Ratkaisu on TONI Verkkosivuratkaisu, jolla saat laadukkaat verkkosivut helposti, nopeasti ja järkihintaan.

Verkkosivut edullisesti – hinta alkaen 490€

TONI Verkkosivuratkaisu on ihan kaikista helpoin tapa toteuttaa laadukas ja toimiva verkkosivu edullisesti.

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivusi avaimet käteen -palveluna. Vastaamme myös verkkosivujen palvelimesta ja ylläpidosta.

  • Nopea ja vaivaton
  • Visuaalisesti tyylikäs
  • Helposti ylläpidettävä
  • Hakukoneoptimoitu ja tietoturvallinen
  • Järkihintainen

TONI Verkkosivuratkaisun toteuttaa Into-Digital Oy

Vuonna 2002 perustettu Into-Digital on yksi Suomen johtavista verkkosivustojen suunnittelijoista ja toteuttajista.

Yritys työllistää Helsingissä ja Jyväskylässä 25 vakituista työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli noin 2,1 miljoonaa euroa.

TONI Verkkosivuratkaisu on Into-Digitalin palvelu erityisesti pienemmille yrityksille, jotka tarvitsevat laadukkaan ja toimivan verkkosivuston järkihintaan.