Siirry sisältöön

Kotisivut helposti

Kotisivut ovat yritykselle tärkein yksittäinen markkinoinnin ja myynnin työkalu. Lue miten yritykselle tehdään hyvät kotisivut helposti ja mitä se maksaa.

Yritykselle kotisivujen merkitys markkinoinnissa ja myynnissä on tyypillisesti suuri. Potentiaaliset asiakkaat muodostavat ensivaikutelmansa yrityksestä sivujen perusteella ja saavat tarvitsemiaan lisätietoja sivuilta. Panostamalla kotisivuihin, panostat liiketoiminnan kasvuun.

Selkeät ja toimivat kotisivut auttavat luomaan ammattimaisen kuvan yrityksestä sekä herättämään luottamusta. Ne tarjoavat mahdollisuuden esitellä yrityksen tuotteita ja palveluita yksityiskohtaisesti, antaa asiakkaille tärkeitä tietoja, kuten yhteystiedot ja aukioloajat, sekä ohjata heitä ottamaan yhteyttä tai tekemään ostoksia.

TONI Verkkosivuratkaisulla viimeisen päälle laadukkaat kotisivut helposti. Toteutamme kotisivut avaimet käteen -palveluna alk. 490€.

Sisältö ratkaisee kotisivujen toimivuuden

Sisällön merkitys toimivien kotisivujen toteutuksessa on erityisen suuri:

 • Selkeä sisältörakenne, eli mistä eri sivuista kotisivu koostuu, auttaa käyttäjää löytämään haluamansa sisällön helposti.
 • Huolellisesti kirjoitetut ja muotoillut tekstit tarjoavat käyttäjälle sujuvasti hänen tarvitsemansa informaation yrityksestä.
 • Kuvat tukevat tekstisisältöä ja tekevät kotisivuista helpommin luettavat ja käytettävät.

Sisältöjen toteuttamiseen kotisivuille tarvitaan helppokäyttöinen sisällönhallintatyökalu. Työkalun avulla yritys voi itse muokata sivujen sisältöjä, tehdä uusia sivuja ja poistaa turhia . Tähän sopii hyvin esimerkiksi WordPress, joka on maailman suosituin kotisivujen sisällönhallintatyökalu.

Laadukkaat kotisivut löytyvät hyvin hakukoneista

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) tarkoittaa kaikkia niitä toimenpiteitä, joilla parannetaan kotisivujen sisällön löytymistä hakukoneilla. Näihin toimenpiteisiin kuuluvat karkeasti kuvattuna seuraavat:

 • kotisivujen sisältörakenne ja sisältö
 • tekninen hakukoneoptimointi
 • linkkisuosion kasvattaminen.

Hyvä hakukoneoptimointi siis auttaa kotisivuja näkymään korkeammalla hakutuloksissa ja parantaa näkyvyyttä potentiaalisten asiakkaiden löytämiseksi.

Tonin avulla kotisivut helposti.

Miten yritykselle tehdään kotisivut helposti?

Kaikkein tärkeintä on selvittää, mitä kohderyhmiä kotisivujen on tarkoitus palvella ja mitkä ovat kotisivujen tärkeimmät tarkoitukset. Kun nämä ovat tiedossa, kotisivujen suunnittelun ja toteutuksen työvaiheet ovat karkeasti kuvattuna seuraavat:

Sisältörakenne ja sisältö

Suunnitellaan kotisivujen sisältörakenne, eli mistä eri sivuista kotisivu koostuu, ja tehdään kotisivujen sisällöt, kuten tekstit ja kuvat.

Käyttöliittymä ja visuaalinen ilme

Suunnitellaan miten kotisivut toimivat ja miltä ne näyttävät. Tässä huomioidaan eri päätelaitteet, kuten älypuhelimet ja tietokoneet

Tekninen suunnittelu ja toteutus

Tehdään kotisivujen ohjelmointi, eli koodaus, ja asennetaan kotisivut palvelimelle käyttöä varten.

Testaus ja julkaisu

Testataan kotisivujen toimivuus eri päätelaitteilla, kuten älypuhelimet ja tietokoneet, ja julkaistaan kotisivut.

Ylläpito ja jatkokehitys

Huolehditaan kotisivujen jatkuvasta toiminnasta ja tietoturvasta. Tehdään tarpeen mukaan kotisivujen jatkokehitystä, eli esimerkiksi toteutetaan uusia toiminnallisuuksia.

Yritys voi toteuttaa kotisivut käyttämällä valmiita työkaluja tai koodaamalla kotisivut itse. Helpompi ja tehokkaampi vaihtoehto on tehdä kotisivu yhteistyössä ammattilaisten kanssa.

Haasteena voi kuitenkin olla kotisivujen hinta. Ratkaisu on TONI Verkkosivuratkaisu, jolla yritys saa laadukkaat kotisivut helposti, nopeasti ja järkihintaan.

Kotisivut helposti alk. 490€

TONI Verkkosivuratkaisu on ihan kaikista helpoin tapa toteuttaa yritykselle laadukas ja toimiva kotisivu.

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivusi avaimet käteen -palveluna. Vastaamme myös kotisivun palvelimesta ja ylläpidosta.

 • Nopea ja vaivaton
 • Visuaalisesti tyylikäs
 • Helposti ylläpidettävä
 • Hakukoneoptimoitu ja tietoturvallinen
 • Järkihintainen

TONI Verkkosivuratkaisun toteuttaa Into-Digital Oy

Vuonna 2002 perustettu Into-Digital on yksi Suomen johtavista verkkosivustojen suunnittelijoista ja toteuttajista.

Yritys työllistää Helsingissä ja Jyväskylässä 25 vakituista työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli noin 2,1 miljoonaa euroa.

TONI Verkkosivuratkaisu on Into-Digitalin palvelu erityisesti pienemmille yrityksille, jotka tarvitsevat laadukkaan ja toimivan verkkosivuston järkihintaan.