TONI-tarina

Ataon uusi verkkosivu

Ataon verkkosivu oli päässyt vanhentumaan ja siihen olisi tarvittu monenlaisia pienempiä ja isompia päivityksiä. Vanhan sivun muutoksien asemesta, teimme Ataolle kokonaan uuden verkkosivun TONI Verkkosivuratkaisulla.

Atao auttaa Umbrella-ohjelmistonsa ja asiantuntijoidensa avulla yrityksiä siirtymään digitaaliseen, tiedolla johtamisen kulttuuriin. Verkkosivu on yrityksen tärkein yksittäinen markkinoinnin työkalu.

L-paketin runsaat sisällön esitystavat

Suunnittelimme ja toteutimme verkkosivun sisältörakenteen ja sisällöt. Erityisen tärkeää Ataolle oli sisältöjen esitystapojen selkeys ja halutun tiedon löytyminen helposti. Toteutukseen valittiin L-paketti, johon kuuluu max. 20 sivua ja 6 erilaista sisältöjen esitystapaa (”sisältöelementit”).

Visuaalinen ilme graafisen ohjeiston mukaan

Verkkosivun käyttöliittymä ja visuaalinen ilme suunniteltiin Ataon graafisen ohjeiston mukaisena. Umbrella HSQE -ohjelmistoa nostetaan esiin esimerkiksi kuvien avulla ja verkkosivulla käytetään myös ikoneita osana visuaalista ilmettä.

Kätevä suodatus artikkeleissa

Atao julkaisee verkkosivullaan myös asiakastarinoita, ajankohtaisia artikkeleita ja blogiartikkeleita. Näiden selaamisen helpottamiseksi TONI Verkkosivuratkaisussa on mukana artikkelien suodatus.

20.4.2023

Jaa artikkeli:

Tutustu muihin TONI-verkkosivuihin

Katso kaikki

25.01.2024

TONI-tarina

Psykoterapiapalveluiden verkkosivusto

25.01.2024

TONI-tarina

Kalawursti – Suomalainen menestysresepti

10.05.2023

TONI-tarina

Kalatassu – Suomalainen menestysresepti

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää TONI verkkosivuratkaisusta tai tilata verkkosivun? Ota yhteyttä Mikkoon tai jätä meille yhteydenottopyyntö 24/7:

Mikko Erola
+358 44 277 9565
mikko.erola@verkkosivuratkaisu.fi