TONI-tarina

Kalawursti – Makkara kotivesiltä!

Suomalainen menestysresepti -kilpailussa finaaliin yltäneen Kalawurstin verkkosivusto on toteutettu TONI Verkkosivuratkaisulla. Kalamies Roy keskittyi kisaan ja kalastamiseen, me hoidimme verkkosivun ja sen ilmeen.

Kalawursti on jatkumoa yhteistyölle Roy Norron kanssa. Toteutimme vuosi sitten Kalatassu.fi-verkkosivuston, joka kertoo intohimoisen kokin ja neljän lapsen isän Royn tarinan. Kalatassu on myynnissä S-ryhmän kaupoissa ympäri maan, ja nyt Roy on jälleen astunut luovuuden polulle tuoden markkinoille uuden herkullisen tuotteen – Kalawurstin.

Kalawursti.fi-verkkosivusto on virtuaalinen kotipesä tälle herkulliselle innovaatiolle. Sivusto kutsuu tutustumaan Kalawurstin tarinaan, tuotteisiin ja resepteihin. Kalawurstin tarina on vasta alussa ja odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan tälle herkulliselle ja luovalla tavalla toteutetulle kalatuotteelle.

Verkkosivusto

Kalawurstin verkkosivusto on toteutettu TONI Verkkosivuratkaisulla:

  • sisältörakenne ja sisältö
  • käyttöliittymä ja visuaalinen ilme
  • tekninen suunnittelu ja toteutus
  • palvelin ja verkkotunnus
  • tietoturva ja ylläpito

Verkkosivun tärkeimpänä sisältönä on tuotteet ja yrityksen esittely. Käyttäjä löytää sivulta tiedon esimerkiksi tuotteiden raaka-aineista ja allergeeneista.

25.1.2024

Jaa artikkeli:

25.01.2024

TONI-tarina

Psykoterapiapalveluiden verkkosivusto

25.01.2024

TONI-tarina

Kalawursti – Suomalainen menestysresepti

10.05.2023

TONI-tarina

Kalatassu – Suomalainen menestysresepti